Tuesday 24 April 2007

Τρέλες 2

Ένα καλοκαίρι εθεάθη ο CineStef να κυκλοφορεί στο λιμάνι των Χανίων με δυο λεπτές και ψηλές καλλονές. Η μια κατάξανθη πρασινομάτα και η άλλη μελαχρινή καστανομάτα.
Αγκαζέ κυκλοφορήσαν στο παλιό λιμάνι. Έκαναν την προμενάντ τους στον Φάρο. Ήπιαν τα σφηνάκια τους σε μπαράκι. Ήπιαν κι άλλα σφηνάκια σε γνωστό καφέ. Η ξανθιά ακούστικε να λέει «Ja! Ja!» και «smogasborg». Η μελαχρινή έλεγε κάτι τύπου, «Si, si, mi querido Esteban. Yo adoro su isla hermosa».
Κι ο Esteban, εμμμ... ο CineStef, χαμογελούσε και κερνούσε αβέρτα κουβέρτα. Τα inquiring eyes όμως τον είδαν. Και σε ταχύτητα φωτός κυκλοφόρησε η βρόμα τύπου «πάει, χάλασε το παιδί. Έγινε κι αυτό ένα καμάκι του λιμανιού. Ψώνισε τις τουρίστριες και σίγουρα θα τις ‘ντούρντισε’ και τις δυο».
Την επόμενη μέρα πήγε ο CineStef να πιει τον καφέ του μοναχούλης με το ημερολόγιο του και την πέννα του αλα μπρατσέτα. Πριν πάρει την πρώτη γουλιά, διαπίστωσε ότι ο περίγυρος τον κοίταζε με πονηριά στο βλέμμα.
«Γεια σου, ρε μάγκααααααα! Που τις βρήκες ρε σύντεκνε; Γιάντα δε τζη φερες εδώ;»
Ήταν η συνηθισμένη κουτσομπολιοπαρέα αρσενικών του καφέ.
«Αφήστε με! Αφήστε με! Είμαι εξαντλημένος,» απάντησε ο ακόμα με την τσίμπλα στο μάτι CineStef.
Τα παιδιά σεβάστηκαν την επιθυμία του. Του κέρασαν όμως τον καφέ. Τους ευχαρίστησε και συνέχισε το γράψιμο.
Τι να τους έλεγε δηλαδή; Ότι είχε βγάλει βόλτα τη θεία του και την κολλητή της γιατί είχαν μουχλιάσει στο σπίτι και τις παρακάλεσε να κάνουν μια βόλτα στο λιμάνι να πάρουν αέρα και ίσως να τις δει και κάνα πιπίνι και δουν μια άσπρη μέρα;
Ε ΠΟΤΕ!!!

ΥΓ: Τώρα ο CineStef θυμήθηκε κι άλλη μια τρέλα που έκανε σε ένα κλαμπάκι των Χανίων, αλλά δεν θα την εξιστορήσει διότι θα τον κράξει το σύμπαν και όλα τα σύμπαντα του σύμπαντος. Το μόνο που θα πει είναι ότι μετά από 2 ποτήρια κρασί, 2 τζιν τόνικ και 12 σφηνάκια κίγουι, το επόμενο πρωί ξύπνησε μια χαρά. Σαν να είχε πιει το γάλα του και να είχε κοιμηθεί νωρίς.

5 comments:

Lote Alcarin said...

Χαχαχα! Να'σαι καλά πρωινιάτικα!!! :)

Aggelos Spyrou said...

Χμμμ...

Και γιατί ρε σύντεκνε δεν αμόλαγες τη θεία και τη φίλη στα πιπινοφάγα κρητικά αρσενικά που παραφύλαγαν? Μήν κόβεις τύχες... 0:)

Anonymous said...

χαχαχα μπορώ να φανταστώ το όλο σκηνικό και τα mountain boys να παραμονεύουν στο λιμάνι για τουρίστριες! Πάντως μου αρέσεις γιατί δουλεύεις πολύ το public image σου! Φιλιά!

Cinestef said...

@Lote
Φχαριστώ! Χαίρομαι που η μέρα σου ξεκίνησε με χαμόγελα.

@Aggelos Spyrou
Αν το έκανα αυτό, θα πήγαινα κόντρα στην παράδοση και στην καταγωγή μου. Αν δεν ερχόταν τα πιπινοφάγα αρσενικά να ζητήσουν επισήμως το χέρι [άντε και πόδι] της κάθε μιας, δεν επρόκειτο σε αυτή τη ζωή να τα άφηνα να τις αγγίξουν. Μόνο αν οι ίδιες πιπινογάγες [θεία και φίλη] μού το ζητούσαν θα το επέτρεπα.
Άντε, μη βάλω βράκα, μαχαίρα και σαρίκι τσε αρχίσω τση μπαλοθιές!!!

@Τζέησον Άργκονωτ
Όπως απάντησα και στον σύντεκνο Άγγελο, έχει όντως να κάνει με το πάμπλικ ίμετζ. Αν και μαυροπουκαμισάς της κακιάς ώρας, προσπαθώ να προτέκτ κι ένα ρεπιουτέησον. Όπα!

Anonymous said...

Good morning and month to you people...just cluing in and wondering if the masses are related cause they all seem to be sintekni...