Friday 16 March 2007

Life in Hell

Από τον δημιουργό των Simpsons, Matt Groening.
Σχολιάστε ελεύθερα!

8 comments:

Anonymous said...

Better bisexual! Double chances, double advantages and double disadvantages! hahahahaha!

Anonymous said...

Oceano natturno is maybe right. Αντί να είσαι σε μια από τις όχθες του ποταμού, στέκεσαι στην μέση! Δροσίζεσαι και καλύτερα! ;) Πάντως να πω την αλήθεια, αν είναι να σκεφτώ σεξουαλικά τα κουνέλια της ιστορίας, προτιμώ να γίνω asexual(φτου φτου φτου!

Cinestef said...

Καλές οι όχθες του ποταμού και η μέση και η δροσιά και τα double chances etc. Αλλα...

@Oceano
You have double the trouble and double the κρεββατομουρμούρα.

@Jason
Η μέση του ποταμού είναι και το πιο βαθύ σημείο με το ρεύμα στο full. Κινδυνεύεις να παρασυρθείς και να πνιγείς. Κι αν γίνει αυτό, μόνο κάποιος από την μία όχθη θα σου πετάξει το σωσίβιο και θα σε τραβήξει έξω.

Μπορεί και να κάνω λάθος γιατί ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει όπως λένε και στην λεβεντογέννα. Είναι πώς το παίρνει κανείς. [το θέμα!]

Anonymous said...

Είπαμε, έχουμε και double disadvantages!

@Cinestef
Κι αν γίνει αυτό, μόνο κάποιος από την μία όχθη θα σου πετάξει το σωσίβιο και θα σε τραβήξει έξω.


Ακριβώς! Σκέψου να πνίγεσαι κοντά στην μια όχθη και να μην υπάρχει κανεις απο εκείνη την πλευρά! Και στην απέναντι όχθη να υπάρχει,και να μην φτάνει το σωσίβιο! :P

Anonymous said...

Στο δικό μου το μυαλό, εγώ πατώνω στο ποτάμι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η προσωπικότητα. Τα άλλα είναι πρακτικές λεπτομέριες. Και για να είμαι σαφής, είμαι αντίθετος με την τακτική να είμαστε τη μέρα στη μια όχθη και τη νύχτα στα κρυφά να τη σκάμε για ένα γρήγορο στην απέναντι, if you know what I mean.

Anonymous said...

Είναι πάντα όπως το βλέπει κανείς.
Δέχομαι οτι είσαι αντίθετος, αλλά για ποιον λόγο; Ηθικό; Τι είναι "ηθική"; Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποια ηθική στον έρωτα και στο σεξ. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος,καλό και κακό,υπάρχουν μόνο αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά που ακόμα και αυτά αλλάζουν ανάλογα απο ποια σκοπιά το βλέπεις άρα ούτε τα αποτελέσματα μπορείς να τα κρίνεις σε θετικά ή αρνητικά με απόλυτο τρόπο. Κάθε είδους ηθική καθορίζεται απο την εκάστοτε κοινωνία και θρησκεία και επιβάλεται στους ανθρώπους απο μωρά.

υ.γ: Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός :Ρ

Ε.Α. said...

emena pali m'aresan oi perles sto laimo
entelws lisa simpson!
filia cinestef & Guests!!!

Anonymous said...

Έγινες απόλυτα κατανοητός Oceano Notturno και έχει δίκιο για τη διαμόρφωση της ηθικής. Επειδή όμως είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει σε ένα blog, το αφήνουμε εδώ το θέμα, κι όλα καλά!